Mladost slavila

Sigurna pobjeda Mladosti nad Slavijom

Midhat Šljivak

Mladost je u posljednjem 30. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekala ekipu Slavije, a na kraju je domaći tim slavio pobjedu rezultatom 2:0.


Domaći fudbaleri su bili nešto konkretniji tim. Imali su bolje prilike, a do zasluženog vodstva su stigli u 25. minuti susreta. Komarčević je uposlio Aleksandra Vasića, koji je pogodio mrežu gostiju za prednost Mladosti od 1:0.

Do kraja prvog poluvremena oba tima su imala nekoliko dobrih prilika, ali je izostala realizacija, te se na odmor otišlo minimalnim vodstvom domaćeg tima.

Nakon osam minuta igre u nastavku domaći su povećali prednost na 2:0. Mrežu gostiju je pogodio Dušan Hodzić za sigurno vodstvo svog tima. Do kraja susreta se rezultat nije mijenjao, te je Mladost sezonu završila pobjedom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.