Najbolji igrač Čelika po izboru navijača

Darko Mišić dobio nagradu "Ponos Robijaša"

D. Kurbegović

Udruženje građana "Robijaši 1988" iz Zenice kao oficijelni glas s juga prije utakmice sa Leotarom na Bilinom polju dodijelili su nagradu za najboljeg igrača Čelika u sezoni 2013/14. Nagradu pod nazivom "Ponos Robijaša" dobio je desni bek crno-crveni Darko Mišić.

Ovom 23-godišnjem igraču koji je prošle sezone iz Travnika došao u Čelik nagradu je ispred navijača uručila Ivana Jurišić, a igrač rođen u Banja Luci dobio je aplauz od oko 300 navijača koji su danas prisustvovali posljednjoj utakmici Zeničana u ovoj sezoni.

Darko Mišić je ove sezone odigrao 27 utakmica u crno-crvenom dresu i jedan je od najstandardnijih igrača kluba, ovaj sjajni bočni igrač ostaće upamćen po neobičnom golu u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva, kada je Čelik zahvaljujući njegovom pogotku savladao Sarajevo 1:0, što je ujedno bio jedini poraz Sarajeva u drugoj polusezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.