Španac o velikom padu u formi

Nadal: Morate se naviknuti na moje lošije igre

Najbolji svjetski teniser Rafael Nadal teškom mukom izborio je plasman u četvrtfinale ATP Mastersa u Rimu. 

Nadal je izgubio prvi set protiv Mikhaila Youzhnyja, ali je na kraju ipak uspio pobijediti. Nakon meča rekao je da su najbolji teniski dani iza njega. 

"U ovim godinama (27), Bjorn Borg je već radio neke druge stvari. Nije moguće pobjeđivati deset godina uzastopno laganim rezultatom. U isto vrijeme, siguran sam da mogu mnogo bolje od ovoga", rekao je Nadal i osvrnuo se na meč četvrtfinala protiv Andyja Murraya. 

"Igram protiv jednog od najboljih igrača svijeta poslije dva teška dana. Ako budem igrao dobro imaću šansu, ako ne, provešću vikend na Marllorci", zaključio je Rafael Nadal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.