Igman u odličnoj seriji

Obad: Imamo svoju računicu, nadamo se opstanku

Igman iz Konjica na četiri posljednje utakmice osvojio je deset bodova. Posljednji u nizu trijumf ostvaren je na domaćem terenu nad Čapljinom rezultatom 3:2 u zanimljivoj i otvorenoj utakmici.

Konjičani su i dalje bez obzira na dobre rezultate u posljednje vrijeme, ugroženi i do posljednjeg kola neće biti sigurni u opstanak u društvu prvoligaša.

„Igramo dobro, a rezultati su u posljednje vrijeme također dobri. Nadamo se ostvarenju našeg cilja, a to je opstanak u Prvoj ligi. Imamo svoju računicu i vjerujem se da nam u posljednjem kolu u Tuzli neće trebati ni bod kako bismo ostvarili cilj,“ kaže trener Igmana Adis Obad.

U narednom kolu Igman je slobodan uz upisane bodove sa gostovanja u Livnu. „Ova pauza nam je dobro došla. Ostali klubovi će igrati, a mi ćemo uz upisane bodove nastojati povratiti svježinu pred možda i najvažniji meč sezone kada ćemo u Konjicu ugostiti Mladost. U minulim kolima bilo je nekoliko čudnih rezultata koji nam nisu išli na ruku, ali bez obzira na sve ja sam siguran da ćemo ostvariti krajnji cilj,“ dodao je Obad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.