Demant u Bildu

Kroos: Nije istina da napuštam Bayern

Toni Kroos ipak neće napustiti Bayern iz Munchena i preći u redove Manchester Uniteda o čemu je bilo govora posljednjih dana, tvrdi njemački Bild.

I veznjak reprezentacije Njemačke poručio je da vjerovatno ostaje u Bayernu te da trenutno razmišlja samo o Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Bilo je dosta špekulacija prethodnih dana o tome da ću napustiti Bayern i preći u Manchester United. Želim kazati da to nije istina i da transfer van Njemačke trenutno nije u planu. Moje misli su usmjerene isključivo prema Brazilu, i ne očekujem da se prije Svjetskog prvenstva išta dogodi vezano za moj ostanak ili odlazak iz kluba. Najvjerovatnije ću ostati u Bayernu,“ izjavio je Toni Kroos.

Kroos je osim Bayerna jednu sezonu kao posuđen igrač odigrao u dresu Bayer Leverkusena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.