Mladi defanzivac novo ime u prvom timu Sarajeva

Marko Mihojević potpisao za Sarajevo

Mladi defanzivac Marko Mihojević potpisao je profesionalni ugovor sa aktuelnim osvajačem Kupa Bosne i Hercegovine. 

Mihojević u prvi tim dolazi iz U-19 tima FK Sarajevo, a mladi fudbaler može igrati na poziciji štopera i zadnjeg veznog. Ovaj osamnaestogodišnjak ugovor sa Sarajevom potpisao je na četiri godine.

"Osjećam se odlično. Mnogo sam sretan, jer sam potpisati ugovor za najveći klub u Bosni i Hercegovini. Zahvalio bih se svima na ukazanom povjerenju i iskreno se nadam da ću isto opravdati," rekao je Mihojević za oficijelnu stranicu FK Sarajevo. 

Mihojević je upisao i nastup za prvi tim kluba sa Koševa. U prijateljskoj utakmici protiv ukrajinske Zoryje u igru je ušao u 73. minuti utakmice. 

"Bilo je dobro. Zahvalan sam stručnom štabu na prilici. Protivnik je bio izuzetno jak i prije svega, drago mi je što sam sa ovim sjajnim momcima na pripremama u Sloveniji. Nadam se da ću dobivati još prilika za igru, ali, naravno, svjestan sam da moram na svakom treningu dati svoj maksimum, kako bi zaslužio minutažu," riječi su Mihojevića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.