Mladost na Jahorini

Jevrić: Olimpic pravi test

Edmir Škorić

Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske pripremaju se već nekoliko dana na Jahorini, a u međuvremenu su odigrali i test utakmicu protiv Slaviju kou su pobjedili sa 2:1.

Trener Jevrić bio je iskren u ocjeni utakmice.

"Daleko smo od željene forme, ali hrabri me to što smo do pobjede došli poslije preokreta. Igrači imaju taj voljni momenat i to je dobro. Noge su još uvijek teške, ali i to će proći. Naredna utakmica protiv Olimpica bit će pravi test za moju ekipu", kaže Dušan Jevrić.

Dobra stvar za Mladost je to što će u klubu i naredne sezone da ostane Srđan Savić. Ovaj igrač sredine terena bio je jedan od najboljih u sastavu iz Velike Obarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.