Novosti iz tabora Zeničana

Adilović novi kapiten, Bureković prvi zamjenik

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se na Zlatiboru, gdje će ostati do naredne srijede kada je planiran povratak u Zenicu.

Igrački kadar crveno-crnih u roku od nekoliko dana kompletirat će se sa još dva ili tri iskusna i provjerena fudbalera čime bi se zaokružio broj od 25 igrača pred početak naredne sezone.

Zeničane će u sezoni 2014/15 kao kapiten predvoditi iskusni i sjajni golman Adi Adilović. Ovaj 31-godišnji čuvar mreže traku je preuzeo od Emira Jusića koji svoju karijeru nastavlja u Kazahstanu.  

Prvi zamjenik Adiloviću bit će mladi reprezentativac 19-godišnji Dženan Bureković, koji nosi traku oko ruke na pripremnim utakmicama budući da je Adilović povrijeđen i nije otputovao sa ekipom na Zlatibor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.