Poslije prvog poraza Mladosti

Jevrić: Olimpic nam je otkrio slabosti

Poraz od Olimpica sa 2:0 otkrio je određene slabosti u igri Mladosti iz Velike Obarske. Momčad iz bijeljinskog predgrađa odigrala je u kombinovanom sastavu, a trener Jevrić ne krije da je očekivao više od svojih fudbalera.

"Bilo je dosta grešaka i oscilacija u našoj igri, ali moram biti iskren i kazati da je to i normalno za ovu fazu priprema. Igračima su noge još uvijek teške od napornog rada i lopta u pojedinim momentima neće da sluša. Zbog svega dolazi i do pada koncentracije, ali smatram da smo mogli i morali da odigramo bolje", tvrdi trener Mladosti Dušan Jevrić.

Srbijanski stručnjak ne krije da će ovu utakmicu protiv Olimpica znati da iskoristi na pravi način.

"Olimpic nam je pokazao slabosti i sad ćemo ih u hodu morati da otklonimo. Imamo dosta vremena do početka sezone i siguran sam da ćemo biti spremni za premijeru protiv Borca",  dodao je Jevrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.