Santiago Bernabeu je njegov novi dom

Zvanično: Toni Kroos predstavljen u Real Madridu

Novo pojačanje Real Madrida je njemački reprezentativac i član šampionske generacije, Toni Kroos.

Kroos dolazi iz Bayerna sa kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti, a u Madridu je "zadužio" dres sa brojem osam. Danas je Kroos svečano predstavljen u prostorijama kluba, a na glavnom terenu Santiago Bernabeua pokazao je neke žonglerske sposobnosti pred dosta popunjenim tribinama, kako je to već praksa u velikim klubovima kada dovedu velika pojačanja.

Kroos bi se trebao narednih pet godina zadržati u Madridu, a cifra koju je Real platio za njega iznosi između 25 i 30 miliona eura. Složit ćete se, Galaktikosi su odlično poslovali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.