Pojačanje za Travnik

Armin Mahović novi igrač Travnika

Armin Mahović, dojučerašnji napadač Rudara iz Kaknja, novi je igrač Travnika.

Mahović je nakon završetka ove sezone trebao potpisati za neki klub u Izraelu, ali zbog novonastale situacije do toga nije došlo pa se odlučio za ostanak u našoj državi. Prva prava ponuda je došla iz Travnika koju je i prihvatio.

"Da. Tek danas je zvanično potvrđeno da je naš novi igrač Armin Mahović. Ovaj napadač je došao iz NK Rudar iz Kaknja", izjavili su za SportSport iz NK Travnik. 

"Uslovi u Travniku su dobri. Želim da odigram kvalitetnu sezonu u Premijer ligi i da što više napredujem. Čuo sam sve najbolje o Travniku, ekipa nije loša, svi su dobri prema meni i dobro su me prihvatili" izjavio je novi napadač Vezira za naš portal.

Mahović je u svojoj karijeri igrao za Olimpic, Željezničar U19 (2009-2010), Famos (2010-2012), Bratstvo Gračanicu (2012-2013), FK Goražde (2013), Čapljinu (2013-2014) i Rudar Kakanj od februara ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.