FIFA će odluku za Izeta Hajrovića donijeti do 17. augusta

Izet Hajrović će biti veliko pojačanje za Werder iz Bremena. Bh. reprezentativac u redove ovog bundesligaša dospio je iz turskog Galatasaraya koji čini sve kako bi pokvario Hajrovićev transfer u njemački klub. 

Nakon raznih podapinjanja posljednji u nizu došao je jučer. Turski nogometni savez Hajrovićev prelazak označio je kao nezakonit.

„To smo i očekivali. Mi vjerujemo da je sve uredu i da neće biti problema. FIFA će se po pitanju Hajrovića izjasniti do prve utakmice u narednoj sezoni, a to je 17. august,“ izjavio je sportski direktor Werdera Thomas Eichin.

Izet Hajrović jučer je dbitovao za svoj novi klub i odmah na prvom meču postigao je pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti