Foto: EPA

Fudbaler potvrdio

Shaqiri: Ostajem u Bayernu!

Midhat Šljivak

Švicarski fudbaler Xherdan Shaqiri odbio je mogućnost odlaska iz minhenskog Bayerna ovog ljeta.

Shaqiri je nakon Svjetskog prvenstva bio izuzetno tražen igrač,  a veliki interes su pokazivali Roma i Juventus. Ipak, Shaqiri je odbacio sve navode o odlasku iz Bayerna.

"Dosta više s tim glasinama! Imam ugovor s Bayernom do ljeta 2016. godine. Moj menadžer je u stalnom kontaktu s čelnicima kluba i zaista nema razloga da se toliko priča o mojoj budućnosti. Puno se toga piše, ali malo je od toga istina",, napisao je h

Protekle sezone se Shaqiri nije naigrao kod Pepa Guardiole, te je ukupno odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je sedam golova uz četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.