Amerikanac u Realu

KC Rivers novi igrač Reala?

Midhat Šljivak

Američki košarkaš KC Rivers veoma je blizu potpisa za Real Madrid...

Kraljevi u novu sezonu ulaze s velikim ambicijama i već su angažovali nekoliko igrača. Andres Nocioni i Jonas Mačiulis su već potpisali ugovore, a sada su u Realu jako blizu potpisa ugovora s 27-godišnjim Amerikancem KC Riversom.

Nekadašnji student Clemson univerziteta nastupao je za nekoliko evropskih timova. Igrao je za Benetton, Virtus, Roanne, Lokomotiv i Khimki, dok je proteklo sezonu igrao za Reno u NBDL ligi.

Rivers je poznat kao veoma dobar šuter za tri poena, a još uvijek nije poznato kada će zvanično potpisati ugovor s Kraljevima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.