Igman startao pobjedom

Obad: Maksumić će biti veliko pojačanje

Igman iz Konjica trijumfalno je otvorio novu sezonu u Prvoj ligi FBiH. Izabranici Adisa Obada rezultatom 2:0 porazili su kao domaćin tim Podgrmeča, te na pravi način najavili novu sezonu. 

„Zadovoljan sam, posebno iz razloga što je ekipa potpuno nova. Dosta nam je igrača otišlo, a također ih je veliki broj i došao. Igrali smo dobro, bili smo strpljivi, a na kraju nas je i rezultat pomazio,“ kazao je Obad.

U narednom kolu Igman gostuje kod Gradine u Srebreniku. Obad očekuje dobru igru i ponovo dobar rezultat.

„Idemo sa optimizmom u Srebrenik. Nadamo se pozitivnom rezultatu, iako sigurno neće biti lako. Nadam se da će igrači ispoštovati dogovor i uz maksimalan trud doći do novog pozitivnog rezultata,“ dodao je Obad, koji se osvrnuo i na povratak Ajdina Maksumića u Konjic.

„Bit će veliko pojačanje, vidjelo se to već na prvoj utakmici. Odradio je lavovski posao. Drago mi je što je tu sa nama.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.