Španac blizu preska u Bayern

Xabi Alonso stigao na medicinske preglede u Minhen

Čini se kako je prelazak Xabi Alonsa iz Real Madrida u redove Bayern Munchena gotova stvar. Fudbaler aktuelnog prvaka Evrope stigla je u bavarsku prijestolnicu na medicinske preglede, a njegov dolazak nije promakao tamošnjim novinarima i TV ekipama.

Nakon obavljenih medicinskih pregleda 32-godišnji španski veznjak trebao bi potpisati ugovor sa ekipom sa Allianz-Areni, ali na koji period i pod kojim uslovima još uvijek nije poznato. 

Xabi Alonso je tokom svoje karijere nastupao sa Real Sociedad, Liverpool i Real Madrid, a u dresu reprezentacije Španije od kojeg se oprostio ovoga ljeta upisao je 114 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.