Cristiano Ronaldo o stanju u Realu

"Ne bih komentarisao pojačanja, završit ću na naslovnicama"

Cristiano Ronaldo propustio je nedjeljni meč Primere protiv Sociedada što se odmah osjetilo. Real Madrid je tu utakmicu izgubio s rezultatom 4:2, iako je imao dva gola prednosti nakon desetak minuta.

U toj utakmici nastupili su neki novi fudbaleri koji se baš i nisu proslavili, a o svemu tome svoje mišljenje je dao i Cristiano Ronaldo.

"Imam svoje mišljenje ali ne bih o tome javno pričao. Sutra bih završio na svim naslovnim stranama, a ne želim to. Ipak, ako je predsjednik kluba mislio da je za Real najbolje angažovanje ovih pojačanja, ja se slažem s tim i poštujem njegovu odluku. Tačnije, poštujemo je svi u klubu", rekao je Ronaldo i dodao:

"Falit će nam Xabi Alonso i Di Maria. To su bili veoma važni igrači za nas, ali ih više nema i mi moramo ići naprijed. Tu su neki novi fudbaleri s kojim će se i način igre promijeniti. Na bolje ili na gore, to ćemo još vidjeti".

Ronaldo je istakao i to da je u nedjelju bio na trčanju i da se polako oporavlja, kao i da bi trebao biti spreman za sljedeću ligašku utakmicu kraljevskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.