Legenda Reala u nemilosti navijača

Realovi navijači izviždali Ikera Casillasa

Real Madrid je u derbiju protiv Atletica upisao drugi uzastopni poraz u Primeru, već u trećem kolu takmičenja. Čini se da su navijači kraljevskog kluba našli i krivca za loše partije, a on je Iker Casillas. 

Barem sudeći po reakcijama iz publike, legendarni Iker ne uživa više ni blizu toliko povjerenje navijača kluba za koji je povezan cijeli svoj život i karijeru. Nisu mu prijali zvižduci s tribina koje je od strane navijača primao svaki put kada primi loptu, budući da su ga smatrali krivim za prvi gol.

"Nama je podrška uvijek potrebna pa tako i sada. Navijači su uvijek u pravu, ali mislim da ovo nije ništa strašno, ali svakako ne godi. Moramo se svojim napornim radom izboriti za podršku navijača", rekao je Casillas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.