Igman u srijedu igra Kup

Pehlić: Moja velika želja bila je utakmica protiv Sarajeva

Igman je nastavio sa rasprodajom bodova u Konjicu. Uprkos promjeni na klupi Konjičani su ponovo zakazali i razočarali svoje navijače.

Na sreću na startu je osvojeno pet bodova, pa Konjičani još uvijek nisu u opasnoj zoni, makar su tek jedno mjesto iznad crte.

“Golovi koje smo primili su plod naših grešaka. To nam se u budućnosti ne smije dešavati. Prava na novi kiks pred našim navijačima nemamo. Navijači su uz nas i mi im se moramo odužiti,” kazao je iskusni Edin Pehlić koji je jučer bio jedini strijelac za Igman.

U srijedu je na programu utakmica Kupa BiH. U Konjicu će gostovati Pehlićev nekadašnji klub, Sarajevo.

“Istinski se radujem toj utakmici. Drago mi je u neku ruku što smo izvukli Sarajevo jer će u srijedu biti praznik fudbala u Konjicu. Moja velika želja je bila utakmica protiv Sarajeva,” dodao je Pehlić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.