Dugačko je prvenstvo

Ancelotti: Zaostatak za Barcelonom nije problem

Real je ponovo impersionirao. Kraljevi su koji je ne tako davno bio neosvojiva tvrđava za njih pobijedili Deportivo sa čak 8:2.

Trener Carlo Ancelotti bio je zadovoljan, ali je dodao da još uvijek postoje stvari koje se mogu poboljšati.

“Pokazali smo kvalitet u igri prema naprijed, ali u budućnosti neke stvari moramo poboljšati. Iako zaostajemo za Barcelonom, to nije problem. Prvenstvo je dugačko i taj zaostatak nije nenadoknadiv,” kazao je na konferenciji za novinare Carlo Ancelotti.

“Odigrali smo kvalitetno iskoristivši umijeće naših igrača u napadu. Na vrijeme smo riješili utakmicu, a svježinu i novi vjetar u leđa donijele su nam izmjene koje je napravio šef,” izjavio je najbolji igrač Reala, Cristiano Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.