Tri sedmice pauze

Ponovo se povrijedio Mario Gomez

Mario Gomez baš nema sreće sa povredama. Taman što se vratio na teren, već je vrijeme za novo izbivanje a razlog je, naravno, povreda.

U susretu sa Atalantom, Gomez je u samom finišu istog zadobio povredu butnog mišića koji bi ga sa terena trebao izbaciti na period od tri sedmice,

"Gomez je već počeo sa terapijom, a za deset dana ga čekaju nove analize. Trebao bi se vratiti na teren za tri sedmice", navodi zvanična stranica kluba.

Gomez je od dolaska u Bayern konstantno u problemu sa povredama, pa nikako da sjajni napadač pokaže kakav je golgeter i tako pomogne Fiorentini da napravi neki veći rezulat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.