Zbog stalnih povreda

Azarenka ranije završila sezonu

Bjeloruskinja Victoria Azarenka je potvrdila kako će zbog povreda ovu sezonu završiti puno ranije. Tokom sezone su mučila sa povredama lijevog stopala i desnog koljena.

" Ova godina bila je izuzetno teška, pokušavala sam sve, forsirala sam nastupe. Na kraju čini se da je to bilo pogrešno i sada ću se fokusirati na oporavak kako bih spremna dočekala sljedeću sezonu" izjavila je Azarenka, koja je trenutačno 25. na WTA rang listi. Bivša prva igračica svijeta i dvostruka pobjednica Australian Opena (2012. i 2013.) cijelu ovu sezonu imala je problema s povredom lijevog stopala i desnog koljena

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.