Sportski direktor FK Sarajevo

Ibraković: Kroz naš kvalitet plasirati se dalje

Voljom žrijeba aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, će u osmini finala našeg najmasovnijeg fudbalskog klupskog takmičenja u našoj domovini za protivnika imati ekipu Travnika. 

Upravo su Veziri ove jeseni odnijeli jedan bod sa Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović - Hase", a Bordo tim je uspio doći do boda nakon što je anulirao prednost gostiju od 2:0.

"Ne trebam puno apostrofirati koliko je Travnik jak i koliko je nas je namučio i u prvenstvu, tako da se nekako u osmini finala kvalitet svakako sužava. Djelimično vlada neko zadovoljstvo. Mislim da u ove dvije utakmice moramo biti puno bolje nego što smo bili u prvenstvu. U svakom slučaju nadamo se da ćemo u dvije utakmice, kroz svoj kvalitet, uspjeti da se plasiramo dalje", rekao je neposredno nakon žrijeba parova osmine finala Kupa BiH sportski direktor FK Sarajevo, Abdulah Ibraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.