Legenda Reala hvali Ronalda

Santillana: Ronaldo je zvjerka

Legendarni fudbaler Real Madrida Carlos Alonso Gonzalez poznatiji kao Santillana, kaže da će portugalski fudbaler i trenutno prva zvijezda Kraljeva Cristiano Ronaldo oboriti sve rekorde kluba sa Santiago Bernabeua.

Portugalac je pobjedi nad Elcheom od 5:1 postigao četiri pogotka i na vječnoj listi najboljih klupskih strijelaca se s 186 golova izjednačio upravo sa Santillanom. 

"On je sa druge planete, prava je zvjerka i oboriće sve rekorde. On je nevjerovatan igrač i nadam se da će Real sa njime osvojiti mnogo trofeja", kazao je 62-godišnji Santillana.

"Otkad je došao znali smo da je odličan u vazduhu, ali u posljednje vrijeme mislim da je dodatno napredovao u tom aspektu igre, poboljšao je tehniku. Postaje ekspert u svakom segmentu igre, on je najkompletniji igrač u historiji", dodao je Santillana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.