Carlo Ancelotti

"Real Madrid bez Cristiana Ronalda? Nezamislivo!"

  Trener Real Madrida odbio je mogućnost Ronaldovog povratka u Manchester United interesantnom izjavom koju je dao za britanske i španske medije.

"Nema smisla pričati o Ronaldovom odlasku iz Reala. To što se u posljednje vrijeme provlači po medijima nema veze sa istinom. Ne mogu zamisliti Real bez Cristiana Ronalda, jednostavno. On ovdje uživa ogromnu popularnost navijača i to s punim pravom", rekao je talijanski stručnjak te obrazložio:

"Ronaldo je najbolji fudbaler svijeta i to bez sumnje. Sretni smo što igra za naš klub i zbog toga što konstantno pokazuje da mu je stalo do pobjeda, a i sjajan je karakter i osoba. On igra kao vođa i naš je zadatak da ga dobro čuvamo jer on je igrač koji donosi titule".

Ronaldo je u posljednje vrijeme u fantastičnoj formi i samo je pitanje do koje granice Portugalac može ići. Jer ono što Ronaldo pruža je neviđeno u posljednje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.