Diego Simeone nakon pobjede nad Sevillom

"Ovo je do sad naša najbolja utakmica, ponovo smo oni stari"

Atletico Madrid je pobjedom protiv Seville nastavio uspješan niz u španskoj Primeri i tako došao do četvrtog trijumfa u pet posljednjih kola.

Diego Simeone istakao je zadovoljstvo partijom protiv snažnog protivnika nakon izuzetno ubjedljive pobjede od 4:0.

"Ovo je bila, ako ne najbolja, onda jedna od naših najboljih partija ove sezone. Dominirali smo sve vrijeme i ovom pobjedom podsjetili na dane iz prošle sezone. Ponovo smo oni stari", zadovoljno je istakao Simeone i dodao:

"Utakmicu smo dobili sjajnom igrom na sredini terena. Kad god bismo izgubili loptu, moji igrači su je brzo ponovo osvajali. Nismo pokazali nikakve slabosti tokom utakmice i to je najbolji dokaz koliko smo zapravo bili jaki".

Atletico se nalazi na drugoj poziciji tabele odmah iza Barcelone, za kojom zaostaje dva boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.