Kompletiran novi stručni štab

Emir Tufek prvi saradnik Mehe Kodre

Nakon imenovanja proslavljenog bh. fudbalera Mehe Kodre na mjesto šefa stručnog štaba FK Sarajevo, špekulisalo se o mogućim imenima prvog Kodrinog asistenta.

Ibro Rahimić, se zahvalio na ponudi, a prema informacijama do kojih je došao naš portal uloga Kodrinog asistenta pripala je Emiru Tufeku, koji je u jednom dijelu prošle sezone vodio Zvijezdu iz Gradačca.

Prvi asistent bivšeg šefa stručnog štaba Dženana Uščuplića, Esad Selimović, svoj rad nastaviti će u Akademiji FK Sarajevo, dok će Ibro Hodžić u ulozi trenera golmana i Almir Seferović, kondicioni trener, ostati i članovi Kodrinog stručnog štaba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.