Foto: epa.eu

Nakon petog ovosezonskog poraza

Klopp: Igrali smo fudbal koji nema smisla

Fudbaleri Borussije Dortmund nastavili su pružati blijede partije u Bundesligi, a u okviru 8. kola ekipa Jurgena Kloppa poražena je na gostovanju kod Kolna sa 2:1.

Trener popularnih Milionera bio je itekako ljut i iznerviran činjenicom da su njegovi fudbaleri poraženi po peti put u ovoj sezoni. 

"Igrali smo takav fudbal koji uopšte nema smisla. Imali smo visoku kvotu pogrešnih pasova i pravili smo previše grešaka koje su na kraju itekako zaboljele. Zbog tih grešaka nam je u završnici nedostajalo snage. Te greške moramo ostaviti iza sebe ne sutra, ne prekosutra, nego odmah. Primiti dva gola u svakoj utakmici je bezveze skroz. Moramo se sami sebi pomoći i te greške ispraviti i umanjiti u tome nam niko ne može pomoći", rekao je Klopp nakon poraza od Jarčeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.