Sarajevo na Piroti igra revanš susret sa Travnikom

Kodro najavio izmjene, Mitrevski od prve minute

Fudbalski klub Sarajevo sutra će u Travniku u okviru revanš susreta osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa istoimenim domaćinom. 

Prvi susret odigran na stadionu Asim Ferhatović Hase završen je ubjedljivim trijumfom ekipe iz Titove 38/b rezultatom 4:0. 

"Bit će izmjena u sastavu. Imamo dobar rezultat, ali bez obzira na izmjene u utakmicu moramo ući kao da je rezultat 0:0. Nema laganih utakmica, svaku moramo shvatiti ozbiljno. Nadam se da će igrači koji budu igrali dati sve od sebe da se nametnu za budućnost," rekao je Kodro i dodao: 

"Sutra će priliku dobiti i Mitrevski, ukoliko ne bude nepredviđenih problema. Što se tiče utakmice u Mostaru nadam se da više neće biti onakvih oscilacija. Nisam zadovoljan prvim poluvremenom, dok je ono iz drugog način na koji treba da igramo," kaže Kodro. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.