FOTO: EPA

Mandžo otvorio dušu

Mandžukić o Guardioli: On me razočarao

Adnan Beganović

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Atletico Madrida, Mario Mandžukić, za hrvatske medije je govorio o odnosu sa nekadašnjim trenerom Pepom Guardiolom.

Mario Mandžukić je ovo ljeto napustio Bayern i poijačao je redove Atletico Madrida, a o nekadašnjem treneru Pepu Guardioli nema lijepo mišljenje.

"Guardiola me razočarao. Jednostavno, prema meni se nije ponašao s poštovanjem. Nije mi dozvolio da postanem najbolji strijelac Bundeslige. Dok nas je trenirao Jupp Heynckens stvari su bile mnogo bolje i to nije samo moje mišljenje", prenose hrvatski mediji Mandžukićevu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.