Dojučerašnjim suigračima želi sreću, ali

Reus: Nije sve u novcu, Bayern me ne interesuje!

Najveća zvijezda Borussije Dortmund, Marco Reus, izjavio je uoči derbija protiv Bayern Munchena da ga odlazak u taj klub ne zanima.

"Očigledno drugi više razmišljaju o mojoj budućnosti nego ja. Želim svu sreću Lewandowskom i Gotzeu, ali mene odlazak u Bayern Munchen ne interesuje! Mogu samo da kažem da nije sve u novcu", kategorično je izjavio Marco Reus pa potom dodao:

"Na putu sam prema Munchenu, ali u opremi Dortmunda. Idemo tamo da osvojimo bodove i nadam se da ćemo se vratiti kući sa tri boda".

Reus i Dortmund će morati početi da pružaju bolje partije u Bundesligi, jer ako nastave sa ovakvim igrama teško da će izboriti Ligu prvaka u narednoj sezoni. Prva prilika za to je gostovanje u Munchenu, gdje bi pobjedom Borussia vratila poljuljani optimizam u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.