Hrabri Maribor

Agim Ibraimi sjajnim golom "ranio" londonske Plavce

Nakon teškog poraza na Stamford Bridgeu fudbaleri Maribora su večeras na Ljudskom vrtu ugostili Mourinhovu ekipu, a nakon prvih 45 minuta držali su nulu.

Ipak u nastavku je tim koji je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisao bh. prvaka Zrinjskog stigao do vodstva, a fenomenalan gol za Viole postigao je makedonski reprezentativac Agim Ibraimi u 50. minuti meča. 

Makedonac je na ivici šesnaesterca primio jednu odbijenu loptu i sjajnim udarcem pogodio suprotni ugao gola Petra Čecha, a golman Plava nije imao apsolutno nikakve šanse.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.