Optužen za nanošenje tjelesnih povreda

Teška optužna za Griffina, prijeti mu pola godine zatvora?

Košarkaš Kos Angeles Clippersa Blake Griffin optužen je da je u jednom noćnom klubu u Las Vegasu nanio tjelesne povrede jednoj osobi.

Prema javljaju američkih medija 25-godišnji košarkaš je proteklog mjeseca u Las Vegasu je pretukao jednog čovjeka nakon što ga je slikao, a navodno se Griffin neugodno osjećao zbog blic sa kamere čovjeka kojeg je kasnije pretukao. 

Griffin će se 8. decembra pojaviti pred sudom kako bi se očitovao o ovom slučaju napada i nanošenja tjelesnih povreda, a prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.