Novosti iz Titove 38/b

Službeno: Rastaju se Sarajevo i Ognjen Todorović

Ognjen Todorović u budućnosti više neće biti fudbaler Fudbalskog Kluba Sarajevo, s kojim će bivši mladi reprezentativac naše zemlje sporazomno prekinuti saradnju.

Ovom fudbaleru u januaru ističe ugovor a, s obzirom da nije mnogo igrao i da je i sam nezadovoljan svojom minutažom, o produžetku saradnje neće se ni razgovarati.

Iz Titove 38/b su nam potvrdili ove informacije naglasivši da se s Todorovićem korektno rastaju te da mu se zahvaljuju za sve što je učinio tokom boravka u klubu i žele mnogo sreće u budućnosti. Ognjen Todorović će, tako, od januara biti slobodan potražiti novi klub.

Također, saznali smo da u ovom trenutku klub sa Koševa još uvijek ne razmišljaju o eventualnim raskidima postojećih ugovora sa pojedinim igračima, te da će po tom pitanju mnogo toga biti jasnije sredinom decembra kada se očekuje rješavanje igračke križaljke za nastavak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.