Fudbaler Getafea

Sammir o Dinamu: Kakve strance dovode, Bože moj...

Getafe je u subotu odigrao neriješeno s Barcelonom (0:0), a u ovom susretu posebno se proslavio hrvatski reprezentativac Sammir, koji je Piqueu uspio gurnuti lopte kroz noge. 

"Jaki su, igraju fenomenalno. Dobro su nas pritisnuli, imali loptu u nogama... No iskreno, Real mi se čini mnogo jači, kompaktniji, opasniji. Na kraju smo mogli i pobijediti, sudac je svirao kraj, a naš napadač je išao sam na gol. Debitant je u Primeri, pa je normalno da malo navlači za veliki klub poput Barcelone. Tako je u većini slučajeva", govori Sammir na početku razgovora za 24sata.

Tokom razgovora sa popularnim Filhom nezaobilazna tema je bila Dinamo.

"Kakve oni strance dovode, Bože moj... Siguran sam da bih i ja doveo bolje igrače, samo da se bavim tim poslom", zaključio je Sammir. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.