Milioneri traže pojačanja

Dybala i Kramarić velike želje Borussije Dortmund

Edmir Škorić

Njemački bundesligaš iz Dortmunda namjerava da se pojača u narednom periodu.

Borussia je odavno izgubila korak za vodećim klubovima u Njemačkoj i ove szeone se bori za opstanak u društvu najboljih.

Jasno je da klub mora pronaći kvalitetne igrače i tako se pokušati vratiti u vrh njemačkog, ali i evropskog nogometa.

Jedna od želja čelnika Borussije je supertalentirani nogometaš Palerma Paulo Dybala i tome smo već pisali. Osim igrača Palerma, BVB se zanima i za sjajnog golgetera Rijeke Andreja Kramarića.

No, Milionerima problem predstavlja činjenica da je Kramerić zaludio mnoge evropske velikane, a posebno italijanske momčadi Juventus i Milan. On će definitivno otići iz Rijeke, pa još ostaje da vidimo u kojem klubu će se skrasiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.