Nakon što je vodio drugoligaša BSK iz Banja Luke

Vule Trivunović novi trener Slobode iz Mrkonjić Grada

Nekadašnji kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Vule Trivunović, uplovio je u trenerske vode. Nakon BSK-a iz Banja Luke Trivunović će sjesti na klupu prvoligaša iz Republike srpske, Slobode iz Mrkonjić Grada. 

Trivunović je uspio postići dogovor sa direktorom Slobode, a nekada fantastični defanzivac dolazi kao spasioc u ekipu koja je jesenji dio prvenstva završila kao 11. tim u Prvoj ligi Republike Srpske sa svega 16 osvojenih bodova. 

"Sloboda je za mene novi izazov na početku trenerske karijere, ali sam poznat po tome što volim iskušenja i ne plašim se ničega. Nadam se da ćemo uspjeti u našim namjerama, a to je opstanak u prvoligaškoj konkurenciji Republike Srpske," riječi su Trivunovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.