Donio Bayernu novu pobjedu

Robben: Nekako mi je žao Mainza

Holandski fudbaler Arjen Robben bio je na visini zadatka u finišu susreta njegovog Bayerna i Mainza i tako po ko zna koji put spasio Bavarce.

Bayern nije bio nadmoćan na ovom gostovanju, daleko od toga, a svjestan te činjenice je i sam Robben.

"Zadovoljan sam ovom pobjedom iako nismo bili baš na nivou. Ipak, slatko je ovako pobijediti ali mi je nekako žao Mainza. Odigrali su sjajan meč i stvarno nisu zaslužili da izgube", rekao je Robben i dodao:

"Bili smo hendikepirani u ovom susretu jer smo na nezgodno gostovanje doputovali sa samo četrnaest fudbalera. Morali smo biti maksimalno koncentrisani kako bismo godinu završili na najbolji mogući način, a to je pobjeda".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.