Trener Bayerna

Guardiola: Bit ćemo još bolji naredne godine

Pep Guardiola, trener minhenskog Bayerna, u izjavi za njemačke medije izjavio je da mu je želja da njegov tim u novoj godini igra još bolje.

Bavarci, koji zauzimaju prvu poziciju u Bundesligi, uspjeli su izboriti plasman u osminu finala Lige prvaka, kao i plasman u osminu finala Kupa Njemačke. 

"Moja želja je da u novoj godini igramo još bolje. To je tako u velikom klubu: uvijek morate napredovati", kazao je Guardiola, te dodao da je još uvijek moguće raditi na poboljšanju nekih stvari. 

"U našem slučaju, mislim prvenstveno na poboljšanje u igri i popravljanje detalja. To, na kraju, posebno u Ligi prvaka, pravi razliku", zaključio je španski stručnjak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.