Odlična partija bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine

Kenan Bajramović sa 23 poena vodio Bešiktaš do pobjede

Bešiktaš je sinoć u okviru 13. kola Turske košarkaške lige na gostovanju kod Torku Konyje slavio rezultatom 84:79. 

Gosti su nakon prvih deset minuta susreta imali veliku prednost, a Bešiktaš je u prvoj četvrtini postigao 31 poen (18:31). U nastavku prvog poluvremena domaćin je zaigrao mnogo bolje, pa je nakon prvog poluvremena Bešiktaš imao svega četiri poena prednosti (41:45). 

Treća četvrtina donijela je izjednačenu Košarku, a Bešiktaš je u posljednjih deset minuta ušao sa četiri poena prednosti (57:61). Zadržala je ekipa iz Istanbula prednost do kraja susreta i na kraju je upisala trijumf rezultatom 84:79. 

Goste je do trijumfa vodio Kenan Bajramović sa 23 postignuta poena, dok je 18 dodao Holland. Kod domaćina 20 poena postigao je Williams, a 18 je dodao Mayo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.