Želi više od onoga što mu nude

Ramos odbio produžiti ugovor s Realom

Edmir Škorić

Sergio Ramos odbija produžiti ugovor s Real Madridom.

Ramos se prije nekoliko dana sastao s predsjednikom Reala Florentinom Perezom kako bi razgovarali o produženju saradnje.

Međutim, Ramos je bio razočaran nakon što je saznao da će prema novim uvjetima zarađivati manje od Ronalda, Benzeme, Balea i Casillasa.

Španski reprezentativac je odbio da prihvati takve uvjete, no izvjesno je da će u klubu ipak imati razumijevanja i da će se udovoljiti njegovim zahtjevima.

Ramos je ove sezone postigao dva pogotka u 15 odigranih utakmica. Trenutni ugovor s Realom ga veže do ljeta 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.