Bh. reprezentativac sve dalje od Intera

Brozović završio posao sa Interom, Sušić otpao?

Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović doputovao je Milano, gdje će potpisati ugovor sa Interom.

Brozović će član Nerrazurra biti u naredne četiri i pol godine, ali vrijeme do ljeta provest će na posudbi u Interu, a Dinamo bi trebao od ovog posla inkasirati osam miliona eura.

"Od kraja polusezone postojao je interes brojnih evropskih velikana za Marcela, a naš stav je bio jasan: u slučaju kvalitetne ponude koja zadovoljava sve strane bili smo ga spremni pustiti. Interova ponuda bila je takva, Marcelo je htio ići u Inter i zaključili smo ovaj, sigurni smo, jako dobar posao", rekao je Zoran Mamić o ovom transferu.

Ovaj 22-godišnji fudbaler svojim dolaskom "tjera" Kuzmanovića u HSV, a vjerovatno i čelnike Intera da odustanu od dovođenja Sušića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.