FOTO: EPA

Izjavom podigao prašinu

Da li Guardiola napušta Bayern?

O. Lekić

Trener Bayerna, Pep Guardiola, posjetio je navijače bavarskog diva u Ingolstadtu, a nakon njegove posjete u njemačkim medijima se digla velika prašina.

Naime, Guardiola je razgovarao sa navijačima o Bayernu, ali govorio je u prošlom vremenu, što su njemački mediji shvatili kao najavu njegovog odlaska.

"Za mene, kao i za moju ženu i djecu, bio je veliki izazov dolazak u Munchen. Bez obzira šta će se desiti, proveo sam divno vrijeme u Bayernu. Bio sam sretan kao trener Bayerna, ispunio sam svoje snove", izjavio je Guardiola, a nakon ove njegove izjave njemački mediji su počeli špekulisati o njegovom odlasku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.