Održana sjednica Upravnog odbora

Fuad Mujagić novi predsjednik NK Jedinstvo

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora NK Jedinstvo jednoglasno je izabran novi predsjednik tima iz Bihaća, a radi se o Fuadu Mujagiću. 

Kako su nam saopštili iz Jedinstva, Upravni odbor jednoglasno je donio odluku da se formira i tročlana komisija za razgovor sa legalnim predstavnicima navijača, a komisiju će sačinjavati Zekerijah Alagić, predsjednik Skupštine, Fuad Mujagić, predsjednik Upravnog odbora i Zijad Tahrić, član Uprave. 

Cilj je da se što prije obave razgovori sa predstavnicima navijača i da se razgovara o zajedničkom djelovanju i ozdravljenju kluba. Pored komisije za razgovor sa navijačima, formirane su još komisije za primopredaju, kao i komisija za usklađivanje poslovnika o radu Upravnog odbora. 

Velika podrška pružena je i novom treneru Mehmedu Janjošu, te se u narednim danima očekuje da Janjoš i Uprava razgovaraju o trenutnom stanju igračkog kadra i toku priprema koje su do sada obavljene. Također, očekuje se da trener pred Upravu stavi nekoliko zahtjeva, koji se tiču eventualnih pojačanja i plana rada stručnog štaba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.