Bonton je umro i u Britaniji

Murrayeva djevojka: Eto vam ga, vi je***i Česi

Andy Murray uspio je izboriti finale Australian Opena nakon što je sa 3:1 u setovima savladao češkog tenisera Tomasa Berdycha.

Čeh je osvojio prvi set i poveo, ali je u nastavku britanski teniser uspio izboriti svoje osmo Grand Slam finale.

Murray je zasluženo izborio plasman i činjenica da mu legendarni Fred Perry sada bježi za samo dva velika finala je svakako za pohvalu, ono što nije za pohvalu su psovke Murrayove vjerenice Kim Sears.

U prvom setu britanska dama je ispalila "eto vam ga, vi je**i Česi", ali očito nije bila svjesna da je upravo u tom trenutku bila u fokusu jedne od kamera, pa je njenu poruku bilo olako pročitati sa usana. Britanskoj dami, ne bi bilo na odmet malo bontona...ipak je tenis gospodski sport ili ipak nije?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.