FOTO: The Telegraph

Dobro raspoloženje na treningu Reala

Ronaldo prekinuo trening Reala kako bi pozirao fotografu

Adnan Beganović

Iako u posljednje vrijeme ne pruža sjajne partije, a niti u privatnom životu mu ne ide baš najbolje, Cristiano Ronaldo je na treningu sjajno raspoložen.

Današnji trening Reala posjetila je ekipa The Telegrapha, a novinare i fotografe ovog uglednog lista oduševio je najbolji svjetski fudbaler.

Naime, pred sami kraj treninga, nakon što je postigao pobjedonosni pogodak za svoju ekipu, Ronaldo je zajedno sa Navasom, Kroosom, Carvajalom i Illarramendijem pozirao fotografu The Telegrapha.

Ponašanje Ronalda i saigrača naišlo je i na odobravanje šefa struke Carla Ancelottija i člana stručnog štaba Paula Clementea...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.