Blaszczykowski strijelac za bod Borussie

Remi Eintrachta i Borussie

M. Maksimović

Nakon pauze u kojoj je odigrana utakmica finala Kupa, nastavljeno je prvenstvo. U prvoj utakmici 30. kola Bundeslige Eintracht iz Frankfurta i Borussia iz Dortmunda su igrali 1:1.

Eintracht je poveo nakon 42 sekunde igre u nastavku utakmice. Ochs je centrirao, a glavom je gol postigao Köhler. Samo pet minuta kasnije Borussia stiže do izjednačenja. Kruska je pronašao Blaszczykowskog koji postavlja konačnih 1:1. Nakon ovog remija Eintracht ima 43 boda i trenutačno je osmi dok je Borussia četiri mjesta ispod sa 37 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.