Turčin igrao za omladince Reala, Galate i Atletica

Bivši fudbaler Real Madrida novo ime na treninzima Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika danas su trenirali na Kamberovića polju, a za sutra u Zenici najavljena je utakmica protiv ekipe Goražda.

Na današnjem treningu primijetili smo i jedno novo lice, a kako smo saznali od trenera Borisa Pavića, riječ je o mladom igraču iz Turske, Yunusu Gulnaru rođenom 1997. godine, koji još može nastupati u juniorskoj konkurenciji. 

Interesantno da je ovaj igrač nastupao za omladince u eminentnim klubovima u Evropi, mladi veznjak nastupao je za omladince Manchester Citya, Real Madrida, Galatasaraya i Atletico Madrida što se može provjeriti i na internetu.

Ovaj igrač sutra će dobiti minutažu u pripremnoj utakmici protiv ekipe Goražda, a njegov status oko eventualnog prelaska u Čelik biće poznat u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.