Pepe ili Varane napuštaju Real

Real Madrid na ljeto prodaje jednog stopera

Prema pisanju engleskog Daily Stara svlačionica Real Madrida od ljeta bi mogla biti siromašnija za jednog stopera, a kao glavni kandidati za odlazak sa Santiago Bernabeua spominju se Pepe i Raphaël Varane.

Jedan od dvojice fudbalera koji su gotovo redovno igrali kod Josea Mourinha mogao bi preseliti na Otok, a navodno među najzainteresovanijim su Manchester United i Chelsea.

Svakako da je Chelsea uvijek blagi favorit, pogotovo kada je riječ o dovođenju igrača iz kluba u kojem je prethodno radio Mourinho. Ako bi nagađali prije bi rekli da bi francuski defanzivac mogao put Stamford Bridgea obzirom da ga je svojevremeno upravo u sastavu Kraljeva isforsirao Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.