Olimpik dovodi pojačanja za Premijer ligu

Albin Pelak novi član „vukova“ sa Otoke

Nakon što je dobio ispisnicu iz Željezničara, Albin Pelak, uspješno je okončao razgovore sa čelnicima Olimpika i od naredne sezone branit će boje ovog kluba. Tu vijest potvrdio nam je i Hamdo Spahić, direktor „vukova“.

"Razgovori sa Pelakom uspješno su okončani i sa njim smo potpisali četvorogodišnji ugovor. Ovim činom, Pelak je postao naše prvo premijerligaško pojačanje ovaj potez se može smatrati početkom naših priprema za Premijer ligu. Ovo je naš prvi korak u tom pravcu jer od kluba želimo napraviti stabilnog premijerligaša.", rekao je Spahić.

Hamdo Spahić, potvrdio je „šuškanja“ o mogućem angažmanu golgetera Slavije Darka Spalevića.

"Spalević je kvalitetan igrač i na listi je naših želja. Ono što bi nam moglo olakšati posao oko njegovog dovođenja je činjenica da i on želi promijeniti klub i ući u nove izazove. Jedno je sigurno, naše razgovore sa ovim igračem dići čemo na jednu ozbiljniju razinu i vrlo brzo ćemo znati ishod tih razgovora."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.